You are here: Home » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Τρίτη, 17 Οκτ 2017

Νιώθουμε ντροπή και αηδιασμένοι με τη στάση σας.

Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η χθεσινοβραδινή παρέμβαση με ταχύτητα του φωτός από μέλος της Επιτροπής basket, αδειάζοντας τους συνδέσμους για την ανακοίνωση που εκδόθηκε για συμπαράσταση της ομάδας, αλλά και εκφράζοντας συγχρόνως την αντίθεση μας σε συγκεκριμένα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία χρόνια στη πόλη μας, μετατρέποντας τη σε μια μικρή Αθήνα κ ένα μικρό Πειραιά με αθηνολατρες ‘κρητικούς οπαδούς’.

Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη μας έκανε σήμερα η 2η παρέμβαση ,σε λιγότερο από 24 ώρες του ίδιου ατόμου στο επίσημο site του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπου με δήλωση του (κατευθυνόμενη) σηκώνει ασπίδα προστασίας στον Αντιδήμαρχο αθλητισμού και αδειάζει ξανά το κόσμο του ΟΦΗ.

Κοιτάξτε αγάπη!!!

Νιώθουμε ντροπή και αηδιασμένοι με τη στάση σας και γι αυτό το λόγο δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε.

Οι απόψεις μας διαφέρουν!

Σας σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών SNAKES 4 HERAKLION CLUB δηλώνουμε την αποχή μας από το κυριακάτικο παιχνίδι αλλά και τα επόμενα όσο πικρό και δύσκολο να είναι.

Πάνω απ όλα η αξιοπρέπεια μας.

Αφού δεν μας υπολογίζετε θα σας αναγκάσουμε να το κάνετε έστω κ αργά.

Ευχόμαστε μέσα απ τη καρδιά μας καλή επιτυχία στην ομάδα αγωνιστικά.

 

 

Υ.Γ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΦΗ SNAKES 4 HERAKLION CLUB


ΟΠΑΔΟΣ ΙΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Σαν Σύνδεσμος οπαδών Snakes 4 Heraklion Club, μετά την πετυχημένη αυτήν βραδιά του Σαββάτου στο «Γεντί Κουλέ» με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, θέλουμε από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για την επιτυχία αυτής της μεγάλης συναυλίας.


Ευχαριστούμε όλους τους υποστηρικτές μας αλλά πάνω από όλα θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τους 2.500 και πλέον Ηρακλειώτες για την συγκινητική σας παρουσία και παράλληλα την μεγάλη συνεισφορά σας στο φιλανθρωπικό κομμάτι της συναυλίας. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για εμάς και στο τέλος καταφέραμε να το κερδίσουμε φέρνοντας στο «Γεντί Κουλέ» αυτόν τον μεγάλο καλλιτέχνη. Ευχαριστούμε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και ολόκληρο το επιτελείο του που αποδέχτηκαν την πρόταση μας αμέσως και χωρίς κανέναν δισταγμό!


Όπως υποσχεθήκαμε, μεγάλο κέρδος των εσόδων θα δωριστεί για φιλανθρωπικούς σκοπού. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μοιραστεί στην Παιδοαιματολογική Μονάδα του ΠΑΓΝΗ, στην οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας και στην ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε δωροεπιταγές από τα Βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκης για την αγορά σχολικών ειδών για παιδιά που τα έχουν ανάγκη.


Τέλος απευθυνόμενοι σε όλον τον κόσμο του ΟΦΗ, τον καλούμε να συσπειρωθεί και να σταθεί δίπλα στην ομάδα με την παρουσία του στο «Γεντί Κουλέ» είτε αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, είτε από εισιτήριο ανά αγώνα.


Υ.Γ. Όλοι στην Θύρα 4 – Όλοι «Γεντί Κουλέ»

Υ.Γ. 2. ΟΠΑΔΟΣ ΙΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

 

 

 Οι συνδρομές άρχισαν.

Η δύναμη μας ....
Η στήριξη σας .....
Οι συνδρομές του συνδέσμου άρχισαν....
Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο μας κάτω από την ιστορική θύρα 4.
S4HC

Ωράριο λειτουργίας Λέσχης Snakes4 17:00 με 21:00 Δευτέρα - Τετάρτη – Παρασκευή.

 

Γίνε και εσύ μέλος του συνδέσμου SNAKES 4 Heraklion Club

Aπέκτησε την κάρτα μέλους με ειδικά προνόμια  και βοήθησε πραγματικά για ένα οπαδικό κίνημα με τεράστιες δυνατότητες….

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του συνδέσμου μας κάτω από την ιστορική θύρα 4.
(ΤΗΛ.2811115728)


 

Εγγραφτείτε τώρα στο snakes4.com
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα οι εγγραφές άνοιξαν για το φόρουμ των snakes. Όσοι θέλουν να εγγραφτούν εντελώς δωρεάν τώρα είναι η ευκαιρία.
Πατήστε στο παρακάτω banner για να εγγραφτείτε.

Become-mpemberBig

 


SNAKES4 HERAKLION CLUB ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ


Ενημερώνουμε τους φίλους και τα μέλη του συνδέσμου μας ότι η εγγραφές μελών έχουν ήδη αρχίσει στα γραφεία μας. Το κόστος έγγραφης ανέρχεται στα 5 ευρώ το μήνα. Τα εγγεγραμμένα και τακτοποιημένα οικονομικά μέλη μας θα έχουν προνόμια σε εκτός έδρας αγώνες (ΕΚΔΡΟΜΕΣ), σε συνδεσμικό ρουχισμό αλλά και εκπτώσεις σε καταστήματα υποστηρικτές του συνδέσμου μας.

Στηρίξτε έμπρακτα τον σύνδεσμο μας, μπείτε και εσείς στην οικογένεια των SNAKES και θα έχετε την ανάλογη ανταμοιβή…

Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία μας κάτω από την Θύρα 4

SNAKES 4 Heraklion Club.