Mitsos4 έγραψε:
Βασικα κατι ασχετο στο θεμα!! Εβλεπα στιγμιοτυπα στο κρητηtv και εδειχνε τον Σφακιανακη να πανηγυριζει οταν εβαλε το γκολ στη τελη.. Πανηγυριζε και εδειχνε με τα δαχτυλα του 4.. Ο speaker ειπε οτι συμβολιζε κατι για τον συμπολιτη του τελη δηλαδη την Ομιλαρα μας..Συν της αλλης ο Σφακιανακης ελεγε οποιος καταλαβε - καταλαβε.. Τι μπορει να ηθελε να πει ο ποιητης..?? Και παλι συγνωμη για το offtopik αλλα προβληματιστηκα!
Κι εγώ, βρε φίλε... Τώρα, αν νομίζει ο Σφακιανάκης - τον οποίο ως παίκτη τον πάω με χίλια, αλλά τα περί σημαιών ας τα αφήσουμε καλύτερα - ότι εμείς καιγόμαστε να βλέπουμε τον Εργοτέλη να τρώει γκολ και να μας το αφιερώνουν, λυπάμαι, μα δεν μου κάνει κούκου... Πολλοί από 'δώ μέσα μπορεί βέβαια να χαίρονται να χάνει ο Εργοτέλης και στο σόφτμπολ. Προσωπικά, νομίζω ότι το περιστατικό είναι ενδιαφέρον για άλλο λόγο: δε δείχνει τίποτα άλλο πέρα από το πόσο είχε μικρύνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, ώστε ένας παθιασμένος παίκτης όπως ο Σφακιανάκης να νομίζει ότι ο Εργοτέλης είναι τρομερά σημαντικός για μας, και ότι οι μικρές "νίκες" εναντίον του (όπως ένα ξένο γκολ εις βάρος του) εμάς μας θρέφουν. Δυστυχώς αυτόν τον ΟΦΗ πρόλαβε ο Στέλιος, σ' αυτόν αφιερώνει. Ευγενείς προθέσεις, έχουμε και το ζητηματάκι της ματαιωμένης μετακίνησής του πρόσφατο, αλλά εγώ θα θυμάμαι τον Σφακιανάκη του 4-1, όχι το σημερινό συμβάν.
Σόρι για το οφ-τόπικ, admin, αλλά πού να τρέχεις με τις γόβες να ανοίγεις άλλο topic... Θα το σώσω αν ρωτήσω χμμ... χμμ... αν τελικά η Κέρκυρα έρθει με τους δύο Βραζιλιάνους (Φλαβίνιο; Γκουστάβο; ) που έλεγε το παιδί από εκεί πως είναι η μισή ομάδα;
ΥΓ Είπα να αφήσω μια επιφύλαξη, μην αδικήσω κανέναν: Μπορεί να αφιέρωσε απλώς στην 4, χωρίς να συνδέεται με τον Εργοτέλη. Μπορεί να είχε κι ένα μήνυμα του στιλ "εγώ την 4 πάω, με τη διοίκηση είναι που δεν τα βρήκαμε". Άλλες ερμηνείες δεκτές...