Γιαννης έγραψε:
ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Και βεβαια ο οπαδος ειναι ενας αρρωστος ανθρωπος,Τι ειναι αυτο που σε ξαφνιαζει;Λεει κατι παραλογο;Εκτος και αν δεν ξερεις να ξεχωριζεις τι σημαινει πχ οπαδος του Ο.Φ.Η. απο τον φιλαθλο του Ο.Φ.Η.
Οταν κατι σε κανει να μην βλεπεις σωστα και να μην μπορεις να κρινεις σωστα τοτε αυτο σε κανει "αρρωστο".Ετσι ειναι και ενας οπαδος.Οταν πχ καθομαστε ολοι εμεις και βριζουμε τον τζορβα επειδη ηταν δανεικος απο τον βαζελο,κατι που στο κατω κατω της γραφης ποτε δεν εκριψε και ποτε δεν ειπε οτι "Ειμαι ΟΦΗ και αγαπαω αυτη την ομαδα",αλλα αντιθετα απο την αρχη ειχε πει οτι ειμαι παναθηναικος και ηρθα δανεικος να βοηθησω την ομαδα,δεν ειναι καφριλα και "αρρωστια";
Οπαδός δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από παθιασμένος φίλος μιας ομάδας που μερικές φορές ίσως και να μην σκέφτεται με την λογική....Κάθε άνθρωπος όμως είναι παθιασμένος , είτε είναι με γκόμενα, είτε είναι με ομάδα κλπ κλπ....Αν δεν παθιάζεσαι δεν ζεις, και τότε είσαι πραγματικά άρρωστος....Και ο μαλάκας ο Μητρόπουλος το είπε με το χειρότερο τρόπο.... Άλλο όμως να είσαι φανατικός με κάτι και άλλο πολλές φορές να ξεπερνάς τα όρια....
Όσο για το θέμα του τόπικ δεν μου πάει καρδιά σε ένα από τα λίγα βραδιάτικα ματς {αν και είμαστε μια ώρα μπροστά

} να κάθομαι "ήσυχος"