jeeper creeper έγραψε:
Θα πω τα πράγματα όπως τα αντιλαμβάνομαι. Ένας παίκτης που δεν έχει θέση θέση στη Φορτούνα του Σίταρντ που αναλογικά είναι σαν τον ΟΦΗ της Ολλανδίας δεν έχει θέση ούτε στον ΟΦΗ. Αυτό λέει η λογική. Μπορεί βέβαια να διαψευστούμε... Αλλά μιλάμε για ένα παίκτη που στα 27 του δεν έχει ούτε μία συμμετοχή σε λίγκα πρώτης κατηγορίας σε καμία χώρα!!!!! Τι πάει να πει ανάλογη πορεία με τον Οικονόμου; Ο Οικονόμου δεν μπαίνει ούτε στη 18αδα του ΟΦΗ!!
Το να κρίνεις έναν παίκτη και να τον βγάζεις άχρηστο επειδή και μονό το τελευταίο εξάμηνο δεν παίζει στην ομάδα που ανήκει ενώ για δυο σαιζόν ηταν βασικός και αναντικατάστατος, είναι εντελώς άκυρη λογική.
Με την λογική σου ουτε ο Μανος ηταν καλός αφού δεν τον έβαζε ο Παπαδόπουλος και τον είχε μονίμος εξεδρα, πάγκο. Αναγκάστηκε και τον έβαζε βασικό επειδή την κοπάνησε ο παικταράς επιθετικός που είχαμε... ούτε το όνομα του δεν θυμάμαι πια. Τον έβαλε και μας βγήκε λύρα εκατό. Άρα η κρίση του Παπαδοπούλου ηταν λανθασμένη. Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά. Όπως επίσης το παράδειγμα Αρμιτσε, μιας και το αναφέρατε, που επί Παπαδόπουλου δεν έβγαινε από την εντεκάδα… και μετά που έφυγε είδαμε όλοι που κατέληξε.
Εγώ, από τι στιγμή που την μεταγραφή την εισηγήθηκε ο Σαμαρας δεν ανησυχώ. Τόσα χρονιά κινάνε μεταγραφές οι Πουλινακιδες, Βατσιναδες, Μαχλαδες, Κουρακηδες και Πολεμαρχακηδες.... που δεν ήξεραν την τύφλα τους. Τώρα τουλάχιστον της κάνει κάποιος ο οποίος το ξέρει το επάγγελμα και όχι μόνο αυτό αλλά κάνει της μετήγες για να ενισχύσει την ομάδα και όχι για να πάρει την μίζα από τους μανατζαραιους όπως έκαναν οι προηγούμενοι. Σίγουρα αστοχίες θα γίνουν αλλά τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι τα λάθη θα είναι ειλικρινές και όχι με σκοπό το κέρδος… Εμένα αυτό μου φτάνει.
ΥΓ Φανταζομαι τι αποψη θα ειχες τοτε οταν καναμε μεταγραφη τον σακάτη, αχρηστο Ντρουλιτς.