Johnp έγραψε:
Το ότι σχολιάζω την διαιτησία και τις φάσεις που θεωρώ ότι αδικούμαστε, δεν σημαίνει ότι το κάνω για να δικαιολογήσω την εμφάνιση της ομάδας. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλές φορές βρίσκομε διαρκώς απολογούμενος λέγοντας ότι η ομάδα αδικείτε από τους διαιτητές; Ειδικά όταν τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, αυτά που γράφω έχουν επιβεβαιωθεί και από τρίτους;
Σε αυτό θα σου απαντήσω μόνο (διότι τα υπόλοιπα έγκεινται στα "άλλα 'ντ' άλλων" κι εγώ δεν τα έθιξα καν!), αν και για άλλη μια φορά δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη (δεν το λέω για κακό, ίσα-ίσα έχει(ς) πλάκα).
Από τη διαιτησία δεν αδικούμαστε συνεχώς.
Έχουμε αδικηθεί, φυσικά, αλλά ο χρόνος του ρήματος έχει τεράστια διαφορά και εσύ με τη διαιτησία γίνεσαι εμμονικός. Τι εννοώ? Δε γίνεται, βρε Γιάννη, να γκρινιάζουμε για το ότι μας σφύριξαν ένα λάθος κόρνερ (πράγματι, δεν αντιλέγω) την ώρα που έχουμε κάνει τόσο ντροπιαστική εμφάνιση(όπως έκανες στο ματς με Απόλλωνα) ή να βλέπεις μία φάση ξεκάθαρη και να μου λες "εγώ βλέπω άλλα" (όχι μόνο για εδώ, αλλά και σε ένα ματς του βάζελου σε καθαρό χέρι τα ίδια μού έλεγες)...
Δε θα το παραδεχτείς ποτέ, αλλά ο μόνος λόγος που καλείσαι να "απολογείσαι" είναι διότι η ομάδα είναι μαύρο χάλι και είναι άσχημο/ανούσιο οι οπαδοί της να γκρινιάζουν για μία διαιτησία, ακόμα κι αν δεν τους έδωσε τριάντα τέσσερα πέναλτι (ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ "δεν καλύπτω το φταίξιμο της ομάδας" στο τέλος!!!!).
Επίσης, ποια είναι η έννοια του γραφικού? "Γραφικός" ονομάζεται εκείνος που επαναλαμβάνει μια ιδέα, μια οπτική, μια τοποθέτηση δίχως να αντιλαμβάνεται ότι έχει αντιπαρέλθει ένα όριο, αδιαφορώντας για το...νορμάλ, το υπαρκτό. Και δε χρησιμοποιείται μόνο με την έννοια που το έκαναν οι παλιοί, ως τον τρελό τού χωριού, δηλαδή.
Επομένως, όταν επιμένεις σε μία τόσο εξώφθαλμη φάση και, μάλιστα, εβδομήντα οκτώ φορές σε ένα τόπικ χωρίς να σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου λες και θα χαλάσει το αλάθητό σου, παύει να είναι ζήτημα αντικειμενικότητας ή υποκειμενικότητας, αφού, ακόμα κι αν ΟΝΤΩΣ καταδικηθήκαμε σε αυτό το ματς, από την πρεμούρα σου για να βγάλεις το πολυπόθητο συμπέρασμά σου, αναφέρεσαι και σε πράγματα εκτός πραγματικότητας!
Δεν είναι προσβολή, λοιπόν, το γραφικός. Έχεις καταντήσει γραφικός με τη διαιτησία και ακόμα κι αν έχεις τεράστιο δίκιο, όπως λες, το χάνεις με την εν τυφλώ επιμονή.
Πάντως,
είναι υπέροχο το να σου δείχνω τη φάση (ενώ η μπάλα δεν είναι καν τη στιγμή που φεύγει από τα πόδια τού παίκτη που τη δίνει, αλλά λίγο μετά...και ο Αριγίμπι ΑΚΟΜΑ δεν εχει βγει οσφάιντ) κι εσύ μου απαντάς ότι δε βγάζεις άκρη, διότι <<μοιάζει λες και η μπάλα είχε φύγει στην πάσα πολύ πριν ο Αριγκιμπι κάνει κίνηση για να μπει στην περιοχή>>.
Παραδέχομαι Τζονπ, κλασσικό και απαράλλαχτο, όπως πάντα! Θεός!